Därför ska du driva din egen verksamhet

Att starta företag är en enorm frihet och du behöver inte vara ett proffs innan du börjar som egenföretagare. Med tiden kommer du utvecklas och lära dig det du behöver. Du kommer verkligen utvecklas som människa när du driver din egen verksamhet.

Det är aldrig rätt tidpunkt att driva sin egen verksamhet, det är bara att börja. Förmodligen kommer du inte att ångra dig. Nu kan du till och med jobba som entreprenör utan att starta eget företag. Du kan fakturera utan firma med Cool Company vilket är ett enkelt och smidigt sätt att jobba åt sig själv. Lägg tid på ditt företag istället för på samma administration. Att driva eget och jobba åt dig själv är en utmaning men i längden kommer det att vara värt allt slit.

Våga misslyckas, men ha en tydlig strategi.läs mer här för fler tips.

Att vara egenföretagare är utvecklande och lärorikt

Som företagare kan du helt dansa efter din egen pipa, du bestämmer var, när och hur du ska jobba. Genom att vara egenföretagare kommer du att komma underfund med vad du vill och tycker är roligt. Många mår bättre av att jobba som egenföretagare. En annan fördel är att du kommer bli en hejare på problemlösning. Du kommer hantera svåra utmaningar och ta dig igenom dem vilket kommer att utveckla dig. Du slutar förmodligen att skjuta upp saker vilket är väldigt positivt. När det gäller lön är du din egen lyckas smed, du styr din egen inkomst och det finns inget maxtak på hur mycket pengar du kan tjäna om du är villig att arbeta för det.